top of page

Vem är Jag?

Holistisk hälso- och livsstilsterapeut

HolisticTess (4).png

Jag heter Therese och är 46 år. Jag bor på Kungsholmen i Stockholm tillsammans med man Jocke och vår son Olle, som är 9 år. Jag har också en vuxen dotter, Alva som är 23, som inte längre bor hemma. 

Jag är utbildad förskollärare och har arbetat i min profession i 20 år. Att arbeta med små människor är oerhört spännande, jag har alltid haft en stark vilja att arbeta med att hjälpa andra och lyfta dem uppåt och framåt, att nå sin fulla potential.

Med denna resa i mitt bagage känns det fint att få användning av min mångåriga erfarenhet kring pedagogik och lyssnande när jag nu tagit steget mot en vuxen publik.

 

Jag har själv haft stora sömnproblem under många många års tid, och nu kan jag äntligen säga att jag sover gott och vaknar utvilad.

Dålig sömn är ett stort samhällsproblem då vi lever i en värld fylld av stress, höga krav och massa måsten.

Det påverkar vår helhetshälsa enormt och gör att vi

aldrig riktigt varvar ner. 

Det är också en relativt ny lärdom för mig - att mitt flyktsystem har varit påslaget under alldeles för många års tid vilket lett till en långvarig underliggande stress. Min kropp har inte fått den vila den behövt, jag har inte kommit ner i djupsömn vilket gjort att jag aldrig någonsin vaknat utsövd. För mig hade detta pågått under 8-10 år innan jag, för något år sedan, äntligen fick bra hjälp med min helhetshälsa. 

Med det sagt ser jag så mycket fram emot att guida och hjälpa Dig till att vara Ditt bästa jag varje dag ur ett holistiskt helhetsperspektiv.

 

Välkommen till Mig 🌸

ED57E726-D848-4602-AFB3-6B952B8E1F45.jpeg
bottom of page